Sunday, October 11, 2009

BIG Mc GIRLZZZ

nah korang nak sangat........ni aku lukis..untuk gewe2 aku hahhatok g2???bo las pas ni..takdop masa nak nukis komik polap...ari slase ni nak g tunjuk ko leader...hehehh..20 ari bulan ni ken bg dah...apa2 pun enjoy jyeyee..............................

aku tak tau mcm mana gambar ni sengek!!!!maybe time scan kot.......

6 comments:

  1. haha..
    bkpo aku kna msuk tdika nyo??
    huhuhu..
    xse la btol air sakuk tekok tu..

    *xse brebut nga adjla..
    aku syg die..
    haha..
    tpi mekaseh lkis gmbr ni..
    len kli,lukis gmbr aku come2..bia npok rupo aku la..haha

    ReplyDelete
  2. wah bapak besa big mac..
    smpai meleleh air liur aku..
    haha.

    aku ske lukesan mu..comey2.
    cayalah bro..
    pahni leh r mu jd skandal aku nga benida plop..
    bulan,mu jgn jeles deh?
    hehe.

    ReplyDelete
  3. benida;ke nak suh mu blaja ngejo..niat ati aku mulio tau dok..yo ni tok panda nak syukur las..mujur
    aku wi air gatung tekok.kalu botol air wat talipon tu nok??....
    'nantu mula las aku lukis....bz etek pah ni....
    hehehe


    adjla;doh nama lg big mc,kena las besar
    timo kasih ats pujian kamoo
    bereh..tapo dah ado skando dgn mu huhuhuh
    suko2 (tgh sengeh sorng ni)

    ReplyDelete
  4. pandai la ko lukisss..
    pandaiii sangat2

    ReplyDelete
  5. haha..
    aku grau je la..
    coney doh gmbr tuh..
    xseko mu lukih dop..
    haha..
    oraitt dh tuh..
    puah hati.

    ReplyDelete
  6. bulan;thanks..tp rami lg yang power2...sy baru je lagi

    benida;hahaha...loni mu kena blanjo aku big mc
    hahahha
    sunday takpo dah tp nak dua

    ReplyDelete

terima kasih komen!