Friday, October 16, 2009

husien oh husien

ok untuk menutup keh tak nak cr gosip murahan aku rela tunjuk komik lama ku ini...komik ni akubuat thun lepas2 seperti biasa buat untuk saja2,sbb, aper lah sangat bkat aku nih!!!!



apa2 pun mula ni aku nak tunjuk artwok yag biasa2 je...nexxx time kau letak gambar yang gempak...



tguuu!!!!!!!1






baca lah dulu komik ni.....husien oh husien








agak paham tak???

hmmmm...da ok kan??



ada banyak lgi koleksi si husien oh husien ni,,,tp aku tak nak buat masuk sbb maybe ada sensitif ckit.sbb husien oh husien ni aku buat khas utuk renungan kita sebagai seorang islam...cita ni aku nak tunjuk husien oh husien ni jahil tentng agama,tak tau langsung tentng aga..tp tas pemikiran kamu lah nak tafsir mcm mana ..tp memang benda ni berlaku..bila time tahlil kita sibuk nak ke makan2,bila time khutbah kita asyik berborak!!!

tak caya??

atas kamu lah.... ok las chow...

p/s;saper lah kat luarsana ada idea nak suh aku lukis ckp..n kalu ader lah org nak kartun cakap kat aku..aku rela membuat nya..

4 comments:

  1. kau sememangnye berbakat
    tak dinafikannn

    ReplyDelete
  2. thank bulan...
    aku banyak lg kena baiki ....
    dr sefi figure,karekter aku kureng lg
    banyak lagi aku kn baiki

    ReplyDelete
  3. sokmo dok oyk nk beki..tpi xbeki2 pon..
    hahaha..
    ok dh tu komik tuh..
    lawak pon ado bco komik tu..
    wei,bkn mu sokmo g mye jmaat lpas ore hbis khutboh???hihi

    ReplyDelete
  4. tu kartun wat lama la
    wat terbaru
    ke nampk ckit perubahan hehhee..nak bekki lg..
    nanti aku uplod wat come lg!!!!
    tu 10 tahun lapas lah hehehhe

    ReplyDelete

terima kasih komen!