Wednesday, October 14, 2009

masa da tamat!!!!










yee..masa dah tamat..ari ni ari last!!!anta komik ni.pgi ni(ari khamis) masih lg sekeping lgi talak siap...tak tau sempat ke tak!!!!patang karang da nak...




mula2 baget nak sblum 20 ni..aku ingat ok lah t ari ni mau di bawa ke k.l

adus!!(cik adi letih2,kena wat goni)smalam aku tido dakat pukul4 pergh!!
lupakan je kisah ni

mcm mana aku dapat job ni??
pensyarah aku cik adi(aku blaja asa animasi kat kb mall nama tempat tu darul digital)
cik adi ni anta komen kat f.ster dia ckap 'min,tolong buat komik untuk budak 8 tahun hingga 14 tahun!!'

ingat mudah ke nak buat komk budak2??kena p.k jalan cerita,pastu kena ada moral..so aku buat lah cita ni

cita pasl kasih sayang sorang mak keat anak dia.. balik sekolah mak dia g ambil(siap dukung lg) pagi2 mak dia masak untuk dia...dia demam mak dia jaga..pasal kasih sayang sorang mak..
page yang ke 4 tuh aku tkkan tunjuk.korang nak bc g beli lah majalah ni...!!!

majalah apa??aku still tak tau,yang aku tau aku lukis,diaorang bayar.kata cik adi aku tuh,majalah br nak kuar majalah mcm ana muslim..tapi tak tau lah mcm mana!!1

choW!!!!a

ni lah yang aku lukis!!!banyak lg kena baiki..aku akn cuba!!!


sbnarnya aku lebih buat cita lawan2 br best!!!!!!!agak2 kalu lah boleh wat kan best!!!

19 comments:

  1. cantik lukisan ko bro. ganbate!!

    ReplyDelete
  2. comel!
    ok la wak cto2 pngjaran g2 dri wak cto lwan2..
    smbil2 tu blh muhasibah dri sdri..hehe..
    cun.cun.

    ReplyDelete
  3. hazri;hahha...biasa je tuh hazri..
    tak hebat lg...br je nak blaja.

    fadz!!!!!terharu ko leh mari tgk blog ni..siap komen lagi tuh!!! thank fadz..happy rasenye...
    hhahahhaa..terus lah usaha ko dgn filem..aku sokong!!!

    benida;oloh tok dap rr g2..nak cita lawan2..cita gini tak dap..nanti kartun aku lgu ni jah..aku nak ubah nak lukis come2,nak lawan2..eleh cita lawan pun kalu bulah jgk buat kasih sayang!!ats kratif kita las

    ReplyDelete
  4. xtaw nak ckp pe,
    mmg cantek,
    jeless skali saye melihatnye..
    = b

    ReplyDelete
  5. bile nak buat kisah cinte budak tembam

    ReplyDelete
  6. bro..
    wacayala samalu...
    hbt dowh!!!

    ReplyDelete
  7. koko;elek tak tau nak ckap apa..tu da ckap tu
    eleh nak bodek lah tu jeles pulak

    bulan;aku ada buat dulu komik budak tembam tp ilang..cita dia pasal budak laki,dia tembam pendek(cubby lah senang)muka tak ansem macm aku lah!!hahha..dia minat kat pempuan ni..tp pempuan tu ambil kesempatan atas budak laki ni.. tajuk cerita dia NIA.. 'aku juga manusia,mahu tahu apa itu cinta'
    aku ambil kisah kawan aku...

    azrul;hahha...tak dop hebat sangat..thankzz

    ReplyDelete
  8. wah..hebat2.
    tp kalo ade wane2 lg cntik.huhu.
    nnt aku g bli mjalah yg ado komik mu deh.
    hehe=)

    ReplyDelete
  9. hahahah...masalahnye aku tak
    pandai mengaler hehhehe
    oloh..aku arap komik ni yo trima lah...
    bagus beli2

    ReplyDelete
  10. huh??
    xreti ngala??
    bdok tdika pon reti ngala..
    haha..
    wah adjla,mahu aje bli komik abe meroh dio..
    aku pnye bsness xnk plak tlong..

    ReplyDelete
  11. abe..
    nnt aku adiahkn mu buku ngaler deh.
    mu blajo ngaler la..aku pom leh ajrkn mu.
    bru cntik komik mu tu..hehe.

    benida,
    mu xbyr gaji aku..sedih...

    ReplyDelete
  12. banida,eh silap benida
    aku pandar g2 jah ngala tok pro..
    aku ni kalu aku wat tok come ckit putuh angin slaluh...!!!
    hehhehehe
    tgk djla tuh.bgus..huuhu.mu tok bayar gaji gapo dia...kata nak blanja dia las!!!ni bos jahat gini...
    adjla nak beli nset ugok!!!
    hahahha

    adjla;pandai ngaler ko???
    bgus2
    bijok2'
    ni suka ni!!!

    ReplyDelete
  13. adjla kayo dh..
    gwe sio kn plukis,blh tlong sponser..
    haha...
    adjla xwak kijo pon,nk byr gji gno..mkn gji buto..
    jgn la ptuh angin..panas la..
    haha..aku pon jnis mdh gve up jgok..
    sbb tu kjo bnyak ni xwak2..haha

    ReplyDelete
  14. kayo dah dia???
    sbb tuh nak wi kaler pensil hahhaa

    dia takwat kija dah mu tak wi kijo...
    mu nigak...
    mu tuh suka wat kijo last minute hahhahajolo tak??

    ReplyDelete
  15. hehe..
    tau mna???
    mls la nk wak awl2..
    aku mmg pemlas pon.
    cop!aku ngaku..
    kalo bb tdo,mkn,xpenah trtunggak..
    haha

    ReplyDelete
  16. aku pun bena mals jgk wat awl2
    po aku nukis kalu wat awal2 ni tak brapa
    nak jale..bila last minit gak sr smangat!!
    kena ada benda push kita baru jadi..
    hahhahahah

    ReplyDelete
  17. mu mmg pemlas dh pom..
    haha..
    xdpt dinafikan..

    ReplyDelete
  18. aces!!!!aku bena perajin benar
    hahhaa..cuma terasa pemalas bila jumpa mu

    ReplyDelete

terima kasih komen!