Tuesday, November 24, 2009

takder apa nak di kata

ahhhhhhhh.........
takder apa nak post..aku post yang ni je...aku dalam proses buat komik lawak 'couple sokmo' cita pasal banjir haha...satu muka surat je..tapi kemalasan melampaui batas...pulak2 adik aku buat balik psp dia...lagi lar bertambah2 kemalasan...
tgk je lah lukisan ni..

8 comments:

  1. aku suka lukisan ko..
    (smbil berharap aku pndai melukis jugak)..
    ='(

    ReplyDelete
  2. hahahha..memang saya ni malas ckit..tak bersemangat nak melukis hehhee

    saadah:timo kasih...oloh try rr blaja..nanti pandai ea....

    ReplyDelete
  3. tange aku nih jenis kerah bekali..
    tsk

    ReplyDelete
  4. swit wei gmbr tno tu..tpi rmbut dio xbpo nk lawa..kalo wak curl pjg cmel kot..hihi..

    ReplyDelete
  5. weh ko bukan sejak azali dah malas ke bdk merah? hahah... nwy slamat hari raye aji kat ko dude...

    ReplyDelete
  6. cik epal..komik couple sokmo da saya post da sblum ni,tu pasal h1n1 tgk lah link lepas.bulan 9 kot..

    sadah:hahhaha...kena pakai krim pelembut tangan lah hehehhe

    benida:aku tiru dalam surat koba.da rabut yo gini nak wat gano...hehhee

    fhad:hahha....aku malas nak buat jahat...apa pun slamat raya aji semua..

    ReplyDelete

terima kasih komen!