Sunday, January 16, 2011

perhimpunan mahasiswa negara!PMN




ahh.janji yang tak aku tepati..gegegge.ok maap aku bz 2,minggu
lepas.abb aku kena heandle event PMN 11.1.11(perhimpunan mahasiswa negara)
pmn tuh benda apa??
pmn tempat kumpul nya mahasiswa malaysia untuk bercerita tentang
masalah nya.contohnya pasal admin,pasal ptptn,pasal yuran mahal
kemudahan mcam bodo je.dan segala2 masalah lah.
jagan risau!tempat ni halal nya. kita org buat kat dewan ber aircond,kira selesa lah!
pmn ni event tertutup.so tak perlu risau pasal SB ke,admin ke sapa2 ke.sbb
kawalan kita org ketat,
setiap sapa2 nak masuk kita akan pastikan mereka semua mahasiswa,n kita akan
cheak dia nya student kad n i.c...n kita ada pakgurd kita org sendiri!
n pmn ni untuk pengatahuan korang di kendalikan oleh mahasiswa sendiri,n bukan ada kaitan mana2 ahli politik!
pmn akan terus kan lagi pmn yang ke 2,sbb ramai yang mahukan pmn n akan di buat pada ujung minggu.spa dari jauh2 senang lah datang!
kita org dapat mengumpulkan semua mahasiswa dari ipta/ipts melayu cina india!
dari umk(kelantan),dari unisza(terenganu)dari ikip(pahang)dari usm(peneng) n ada budak dari uk!!!!!!mereka sanggup ponteng kelas semata2 event ni dan meluah akn segala ketidakpuasan hati!!!!!!!

apa2 korang leh semak kat sini web rasmi pmn

dan fb dia
sapa2 nak join boleh je!!n nantikan pmn ke dua!!!!



nah video ni!tgk sampai puas!

2 comments:

  1. Blog dan artikelnya bagus, komentar juga ya di blog saya www.when-who-what.com

    ReplyDelete

terima kasih komen!